Камбіо чай - KAMBIOCHAI з екстрактом Чабреца | Арт Лайф
«KamBioChai» - нова лінія натуральних ферментних напоїв, вироблених за особливою технологією на основі чайного гриба комбуча, чайного листа і екстрактів рослин. Природна ферментація корисними бактеріями перетворює чайний настій в унікальний біотонік з широким спектром біологічно цінних речовин і високою біодоступністю. Цей приємний, освіжаючий напій, при регулярному вживанні нормалізує обмін речовин і м'яко налагоджує роботу всіх систем організму, включаючи: імунну, травну, серцево-судинну, опорно-рухову і нервову системи організму.
В процесі ферментації в напої утворюються: комплекс органічних кислот, а саме: пировиноградная, щавлева, яблучна, молочна, лимонна, оцтова, а також глюкуроновая і койевая кислоти (дві останніх використовуються в б'юті індустрії); вітаміни групи В; цукру: полісахариди (в тому числі хондроїтин-сульфат) і дисахариди; пуринові основи; поліфеноли: зокрема катехіни, які є потужними антиоксидантами; макро- і мікроелементи (залізо, кремній, йод, цинк, селен). Ферментація напою відбувається протягом 30 днів, завдяки чому в ньому утворюється більш висока концентрація корисних речовин, ніж при домашньому приготуванні продукту. Ефект при щоденному вживанні: детоксикація, поліпшення травлення, зниження ваги, турбота про здоров'я суглобів, продовження молодості, турбота про серці та судинах, профілактика онкозахворювань.
Ефект KamBioChai при щоденному вживанні:
1.
Детоксикація
З плином часу в нашому організмі накопичуються токсини, що призводить до ослаблення імунної системи і робить нас вразливими для різних захворювань. Особливо страждає печінка, яка є фільтром нашого організму. Комбуча містить глюкуронової кислоти, яка є потужним антиоксидантом і зв'язує токсини, допомагаючи вивести їх з організму. Сприяє усуненню похмільного синдрому.
2. Поліпшення травлення
У комбуча міститься велика кількість корисних кислот, які сприяють здоровому травленню. Органічні кислоти мають здатність знищувати шкідливі для нас мікроорганізми і не допускати їх появу. Зокрема, комбуча допомагає усунути дисбаланс викликаний грибком Candida, який може викликати алергічні реакції, погане травлення, втома, дратівливість, головні болі, акне і порушення роботи імунної системи.
3. Зниження ваги
Доведено, що ферментований чайний напій підсилює метаболізм людини і знижує швидкість утворення жирових клітин. Також в комбуча містяться оцтова кислота і поліфеноли, які розщеплюють жири і перешкоджають набору зайвої ваги.
4. Збільшення енергії
В процесі ферментації з чаю, на якому наполягає комбуча, виділяється велика кількість заліза, а також натуральний кофеїн і вітаміни групи В. Ці речовини підвищують рівень життєвої енергії та збільшують витривалість.
5. Міцний імунітет
Завдяки антиоксидантам комбуча здатна контролювати вільні радикали в організмі. Дослідження показали, що в комбуча в процесі ферментації утворюється унікальний цілющий антиоксидант 1,4-лактон-D-цукрової кислоти, якого немає в інших продуктах. Містяться в напої кислоти володіють бактерицидними і протизапальними властивостями.
6. Здоров'я суглобів
Натуральний глюкозамін дозволяє підтримувати і відновлювати хрящові тканини і суглоби, що особливо актуально для спортсменів; людей, що зазнають великі фізичні навантаження або літніх людей. Kambiochai при регулярному вживанні допоможе полегшити біль при артриті або запобігти його появі.
7. Продовження молодості
Комбуча сповнена глюкозамін, які в свою чергу збільшують виробництво організмом гіалуронової кислоти. Ця кислота уповільнює процеси старіння шкіри, підтримує еластичність зв'язок і рухливість суглобів.
8. Турбота про серці та судинах
Серцево-судинні захворювання є однією з провідних причин смерті в усьому світі. Дослідження показують, що чайний гриб комбуча благотворно впливає на стан серцево-судинної системи, так як сприяє зниженню в крові холестерину і відновленню нормального тиску, перешкоджає розвитку атеросклерозу і способствет очищенню стінок судин від атероматозних відкладень.
9. Профілактика онкозахворювань
Нещодавно в журналі Cancer Letters було опубліковано дослідження, в якому вчені довели, що глюкуроновая кислота і 1,4-лактон-D-цукрової кислоти, що містяться в комбуча, можуть запобігати багато видів раку.
Випускається в концентрованому вигляді в пляшці ємністю 250 мл. З 250 мл концентрату виходить 2,5 літра готового напою. Допускається природний осад.
KamBioChai relax c чебрецем, арт. 321
«KamBioChai relax з чебрецем» завдяки широкому спектру корисних органічних кислот і мікроелементів, покращує обмін речовин, зміцнює імунітет, виводить токсини з організму, має антиоксидантну дію. Чебрець підсилює позитивний вплив комбуча на нервову систему. При регулярному вживанні напою ви зможете відчути себе більш легкими, спокійними і врівноваженими.
Склад:
KamBioChai relax c чебрецем: вода питна, цукор, чебрець (трава), чорний чай, штами мікроорганізмів: Gluconacetobacer xylinus, Acetobacter aceti, Gluconacetobacer hansenii, Zygosaccharomyces bisporus, тіамін (вітамін В1), рибофлавін (вітамін В2), ніацин (вітамін В3) , піридоксин (вітамін В6), фолацин (вітамін В9), ціанокобаламін (вітамін В12), пантотенова кислота (вітамін В5).
Показання до застосування:
У відкритих джерелах інформації напій комбуча рекомендується:
- для загального зміцнення і очищення організму;
- для профілактики респіраторних захворювань;
- для профілактики атеросклерозу;
- для зміцнення нервової системи;
- при сповільненому метаболізмі, дисбалансі діяльності шлунково-кишкового тракту, надмірній вазі, запорах;
- при вірусних інфекціях;
- при гіпертонії;
- при підвищених фізичних і розумових навантаженнях;
- для відновлення мікрофлори після прийому антибіотиків;
- для зняття похмільного синдрому.
Рекомендації до застосування:
Випивати по 1-2 склянки напою в день.
Спосіб застосування:
Розмішати 1 ст. л. (20 мл) концентрату в 1 склянці питної або мінеральної води. З 250 мл концентрату виходить 2,5 літра готового напою. Можна використовувати як основу для приготування оригінальних і корисних коктейлів.
Протипоказання:
Індивідуальна непереносимість компонентів, виразка шлунка і дванадцятипалої кишки, гастрит з підвищеною кислотністю у фазі загострення, цукровий діабет, вагітним і годуючим.
Умови зберігання:
Зберігати при температурі не вище 25 ºС, в сухому, захищеному від світла та недоступному для дітей місці.
Leave a Reply