Каша вівсяно-рисова з Гарбузом - опис, ціна, відгуки | Арт Лайф
Каша вівсяно-рисова з Гарбузом - корисний продукт для всіх членів сім'ї на молочній сироватці з комплексом біфідобактерій, відновлюють роботу шлунково-кишкового тракту.
У складі каші 2 види пластівців - вівсяні та рисові.
Вівсяні пластівці містять величезний набір вітамінів і мікроелементів: вітаміни групи B, K, залізо, фтор, йод, фосфор, калій, і це далеко не весь перелік корисних речовин, що знаходяться у вівсі.
Рисові пластівці - це прекрасне джерело складних вуглеводів, які засвоюються повільніше (на відміну від простих - глюкози і фруктози) і не викликають різкого підйому цукру в крові, дозволяючи тривалий час відчувати себе бадьорим і енергійним. З усіх круп рис посідає перше місце за вмістом високоякісного крохмалю та біологічної цінності білка. Ця крупа - важливе джерело вітамінів групи В.
Включення до складу каші двох видів пластівців дозволяє збільшити біологічну цінність продукту, зробити його більш поживним, а також наситити організм більш різноманітним складом вітамінів і мікроелементів.
До складу продукту сходить і такий компонент як молочна сироватка. Молочна сироватка містить особливий цукор - лактозу, яка обмежує процеси бродіння, нормалізує життєдіяльність корисної кишкової мікрофлори, сприяє уповільненню гнильних процесів і газоутворення. Молочна сироватка легко засвоюється організмом, при цьому містить дуже мало калорій і практично не використовується для жирообразования.
До складу продукту входить також лизат біфідобактерій «біфіліз» - він сприяє поліпшенню мікрофлори шлунково-кишкового тракту і нормалізує роботу травної системи в цілому.
Харчова цінність: |
100 грам
|
1 порція
|
% добової потреби |
білки |
8,54 г
|
2,99 г
|
|
жири |
5,19 г
|
1,2 г
|
|
вуглеводи |
72,04 г
|
25,21 г
|
|
харчові волокна
|
8,57 г
|
3,0 г
|
10,0
|
Енергетична цінність |
369,0 ккал |
129,2 ккал |
|
8 порцій по 35 грам
Спосіб приготування: вміст пакету залити 120-130 мл окропу або гарячого молока. Ретельно розмішати, накрити, через 5-7 хвилин продукт готовий до вживання.
Спосіб приготування в мікрохвильовій печі: вміст пакету залити 120-130 мл води. Ретельно розмішати, поставити в мікрохвильову піч (режим 600 Вт) на 1,5-2 хв, продукт готовий до вживання.
Умови зберігання: при температурі не вище + 25 ° С і відносній вологості повітря не більше 75%.
Термін придатності: 12 місяців з дня вироблення продукту. Дата виготовлення див. На упаковці
ТУ 9194-069-12424308-10
СКЛАД:
пластівці вівсяні, пластівці рисові, сироватка підсирна, фруктоза, крохмаль, гарбуз шматочки, морква гранули, сіль, ароматизатор харчовий, лизат біфідобактерій.
Каша вівсяно-рисова з Гарбузом - і Ваш кишечник скаже Вам спасибі!
Leave a Reply