Кисіль Манго з насінням Чіа - опис, ціна, відгуки | Арт Лайф
Кисіль «Манго» володіє надзвичайним яскравим тропічним смаком, додає бадьорості, підтримує сили і здоров'я кожен день. Екстракт плодів лимонника і вітаміни групи В допомагають організму адаптуватися до стресу, що особливо важливо при підвищених фізичних та розумових навантаженнях.
Насіння Чіа підвищують харчову та біологічну цінність киселю, так як є натуральним джерелом корисних жирних кислот і клітковини. Слово «Чіа» перекладається з мови майя як «сила». Сьогодні ці крихітні насіння вважаються «суперпродуктом». Вони високо цінуються спортсменами за здатність збільшувати витривалість, а людьми, контролюючими масу тіла, за забезпечення повноцінного почуття насичення.
Лимонник є натуральним природним адаптогеном, його вживання сприяє розслабленню, зниження втоми, зміцненню пам'яті, з'являється заряд бадьорості, енергії і прилив життєвих сил.
Вітаміни групи В підвищують ефективність енергообміну, необхідні для нормальної діяльності м'язової і нервової систем.
Продукт корисний людям всіх вікових груп, в тому числі дорослого, дитячого - дошкільного (починаючи з трьох років) і шкільного віку.
Склад
Цукор, крохмаль картопляний, сік концентрований яблучний, вода, барвник натуральний міхромовий червоний, барвник натуральний куркумін, лимонна кислота, Чіа насіння, ароматизатор натуральний манго, манго шматочки сушені, сукралоза (підсолоджувач), екстракт плодів лимонника сухий (схизандрин), йодид калію ( йод), аскорбінова кислота (вітамін С), ніацин (вітамін В3), токоферолу ацетат (вітамін Е), ретинолу ацетат (вітамін А), пантотоновая кислота (вітамін В5), холекальциферол (вітамін Д3), піридоксину гідрохлорид (вітамін В6), рибофлавін (в Таміну В2), тіаміну мононітрат (вітамін В1), фолацин (вітамін В9), ціанокобаламін (вітамін В12).
Спосіб приготування
15 г грануляту (3 чайні ложки) розчиняють у склянці гарячої води (96-98 С). Інтенсивність смаку і густина залежать від кількості доданої води. Інтенсивність смаку і густина залежать від кількості доданої води.
Leave a Reply