Кисіль Злаковий - опис, ціна, відгуки | Арт Лайф
Кисіль «Злаковий» заслуговує на особливу увагу як унікальний продукт за своїми цінними властивостями. Містить ферментовані зерна вівса, проростки жита, пшениці, вівса, ячменю грубого помелу, пшеничні висівки, лляну борошно і лактулозу. Ферментований вівсяний кисіль - це споконвіку російське блюдо, його ще називають «російський бальзам», володіє пребіотіческімі властивостями і високою харчовою цінністю. Кисіль покращує роботу шлунково-кишкового тракту: сприяє очищенню організму, полегшує засвоєння їжі, сприятливо впливає на мікрофлору, захищає слизову шлунково-кишкового тракту, а також має загальнозміцнювальну дію. Кисіль «Злаковий» можна вживати під час посту. На Русі здавна в цей період їли вівсяний кисіль. Саме він допомагає зберегти фізичні сили і бадьорість духу в ці дні обмежень. Принцип виготовлення «російського бальзаму» - зовсім інший, заснований на процесі ферментації злаків і використанні пророщеного зерна.
Ферментації злаків
Ферментація - це один з найдавніших і ефективних процесів, дозволяє збільшити засвоюваність, біодоступність речовин і харчову цінність, так як в процесі бродіння руйнуються крохмаль і цукор, вивільняючи корисні речовини. Бактерії, які беруть участь в процесі бродіння, мають виражені пробиотическими якостями. При регулярному вживанні ферментованого вівсяного киселю нормалізується кишкова мікрофлора, що особливо важливо для людей із захворюваннями органів травлення. Ферментований овес позитивно впливає на травну систему, покращує обмін речовин, корисний для серцево-судинної системи. Він відмінно відновлює організм, ослаблений інфекційними та іншими захворюваннями.
Пророщеного зерна
Продукт підвищеної біодоступності і біологічної цінності, в якому сконцентрована жива активна енергія і цінні поживні речовини. Проросле зерно - один з найдавніших і підтверджених способів зміцнити здоров'я. У зерні велика кількість корисних речовин знаходяться в неактивній, «законсервованої» фазі. У момент проростання вони активізовані і збалансовані таким чином, щоб забезпечити максимальне їх засвоєння. Пророщені зерна пшениці - це унікальний комплекс по зміцненню імунітету і постачання нас енергією, вони стимулюють відновлювальні та очисні процеси в організмі, а також покращують стан шкіри і волосся. Проростки жита сприяють засвоєнню заліза, підвищення працездатності і опірності організму. Пророщений овес зміцнює стінки судин, знижує рівень цукру, нормалізують роботу шлунка і кишечника, відновлює імунітет. Пророщені зерна ячменю - дуже цінні, вони підвищують витривалість організму, приводять у норму кислотно-лужний баланс і необхідні при ожирінні. Їх цілющі властивості пояснюються активністю містяться в них вітамінів В12, К і С, провітаміну А, цинку, міді, марганцю, заліза. Ячмінь - один з небагатьох продуктів, що містять водорозчинну клітковину, саме вона виводить зайвий холестерин.
ПШЕНИЧНІ ОТРУБИ - чудове джерело клітковини, а також вітамінів А, Е, групи В і цінних мікро- і макроелементів. Клітковина не тільки очищає кишечник, але і створює в ньому живильне середовище для корисної мікрофлори, що робить цей продукт цінних для профілактики і лікування дисбактеріозу.
ЛЬНЯНА БОРОШНО З НАСІННЯ ЛЬОНУ
найефективніший рослинний засіб, перш за все, нормалізує роботу шлунково-кишкового тракту. Завдяки обволакивающим властивостями, вона м'яко діє при запаленнях шлунково-кишкового тракту. У насінні льону багато рослинного білка, який дуже легко засвоюється організмом, насичуючи клітини енергією і силою. Також цінні жирні кислоти омега-3, омега-6, лігнано, вітаміни молодості А і Е, макро-мікроелементи, включаючи селен. Крім того, містять значну кількість рослинної клітковини, яка очищає шлунково-кишкового тракту, нормалізує жировий обмін, стимулює перистальтику кишечника і може виступати в ролі м'якого проносного.
Лактулоза магнію, заліза та, стимулює зростання і біологічну активність захисної мікрофлори кишечника (біфідобактерії і лактобактерії).
Кисіль «Злаковий» відмінно підійде для сніданку або вечері, він дуже легкий, ВСЬОГО 42 ккал, але при цьому він поживний і чудово насичує організм.
Склад
Цукор пісок, крохмаль картопляний, овес ферментований, пророщене зерно грубого помелу (суміш жита, пшениці, вівса, ячменю), висівки пшеничні, лактулоза суха, лляна борошно, лимонна кислота (регулятор кислотності), екстракт стевії (підсолоджувач). і лактобактерії).
Упаковка 450 грам
Спосіб застосування
15 м (4 ч.л. без гірки) висипати в склянку, додати 20 мл холодної води, розчинити до однорідної консистенції і додати при перемішуванні залишився кількість гарячої (96-100 ° С) води (до 200 мл). Для утворення більш густої консистенції довести до кипіння або розігріти в мікрохвильовій печі протягом 15 секунд. Кисіль «Злаковий» можна вживати в гарячому вигляді або холодним, можна на воді, молоці або соку, це потрібно пробувати, щоб зрозуміти, як більше сподобається саме вам.
Leave a Reply