Киселі Плодово-ягідні Шоу бокс в зручній презентаційній упаковці представлені трьох видів:
• кисіль Чорниця-Вишня з ягодою, збагачений вітамінами, рутином і L-таурином • кисіль Лісові ягоди, збагачений комплексом основних вітамінів, залізом і йодом • кисіль Брусниця-журавлина, збагачений вітамінами та екстрактом горця пташиного
Кисіль Чорниця-Вишня містить комплекс біологічно активних речовин, які чинять фізіологічно сприятливу дію на орган зору. Рекомендується як загальнозміцнюючий продукт і для профілактики захворювань очей, пов'язаних з підвищеним зоровим навантаженням і роботі при штучному освітленні.
Чорниця містить речовини, які покращують циркуляцію крові в органах зору, оберігають очі від роздратування, запалення і втоми.
Вишня - цінний дієтичний продукт, надає сприятливу дію на нервову систему, посилює антиоксидантний захист організму.
L-таурин є основною амінокислотою в тканині ока і слізних залозах. Він активізує відновлювальні процеси при дистрофічних змінах сітківки ока і при травматичних ураженнях органа зору.
Вітамін С позитивно впливає на зорову функцію, сприяє нормалізації внутрішньоочного тиску.
Вітамін Е уповільнює старіння клітин, викликане вільними радикалами, бере участь у регуляції окисно-відновних процесів, знижує ризик розвитку дегенеративних процесів в сітківці.
Рутин сприяє розширенню судин, виявляє протинабрякову і м'яку спазмолітичну дію.
Вітамін А необхідний для очей. Дефіцит вітаміну А може призвести до ослаблення зору в темряві, провокувати розвиток сухості очей, порушення чутливості, болючість, кон'юнктиви, почервоніння і набрякання повік.
Харчова цінність 1 склянки напою: | % рекомендованої добової потреби* | |
Вуглеводи | 13,5 г | |
Органічні кислоти | 0,16 г | |
L-таурин | 20 мг | 30 |
Вітамін С | 21 мг | 30 |
Антоціани чорниці | 10,2 мг | 20 |
Вітамін Е | 4,5 мг | 30 |
Рутин | 10 мг | 30 |
Вітамін А | 0,3 мг | 30 |
Енергетична цінність | 54,67 ккал | |
* Для дорослої людини в день згідно МР 2.3.1.1915-04 |
Спосіб приготування: 15 г грануляту (3 чайні ложки) розчиняють у склянці гарячої води (96-98 ° С). Інтенсивність смаку і густина залежать від кількості доданої води.
Протипоказання: не рекомендується хворим на фенілкетонурію Термін придатності 1 рік з дня виготовлення. Зберігати при кімнатній температурі в сухому місці.
Кисіль Лісові ягоди поєднує корисні властивості ягід - чорниці, брусниці і малини. Сприяє зміцненню імунітету, рекомендується як загальнозміцнюючий і профілактичний продукт при простудних захворюваннях, після операцій і тривалих інфекцій.
Чорниця багата вітамінами і антиоксидантами, які сприяють зміцненню імунітету, захищають клітини від передчасного старіння, покращують циркуляцію крові в органах зору, оберігають очі від роздратування, запалення і втоми.
Брусниця здавна використовується в народній медицині як дезинфікуючий, сечогінний і жовчогінний засіб, ніж зобов'язана змістом значної кількості активної речовини арбутина.
Малина традиційно застосовувалася при простудних захворюваннях, грипі, гострих респіраторних інфекціях. Містить речовини, що поліпшують кровотворення.
Вітамінно-мінеральний комплекс:
Вітамін С сприяє збільшенню міцності стінок судин, забезпечуючи їх захист від проникнення вірусів і бактерій.
Вітамін Е жиророзчинний вітамін-антиоксидант, володіє різною біологічною активністю. Захищає клітини від згубного впливу вільних радикалів, дозволяє зберегти шкіру в здоровому стані, прискорює загоєння опіків і ран, здатний блокувати утворення канцерогенів.
Вітамін А відомий своїми властивостями для забезпечення гарного нічного зору, росту кісток, покращує стан шкіри, підвищує опірність інфекціям.
Вітамін В1 необхідний для обміну вуглеводів, перешкоджає надмірному накопиченню жиру в організмі. Відповідає за нормальне функціонування нервової системи, серця, печінки, бере участь у синтезі гормону щитовидної залози тиреоидина.
Вітамін В2 бере участь в регуляції обміну вуглеводів, жирів і білків.
Вітамін В3 нормалізує функціональну активність шлунково-кишкового тракту і підшлункової залози, сприяє засвоєнню білка з рослинної їжі.
Вітамін В5 бере участь у білковому, вуглеводному, жировому, холестериновому обмінах. Бере участь у регуляції синтезу ряду гормонів, холіну, гістаміну, гемоглобіну. Підсилює перистальтику товстого кишечника, підвищує якість всмоктування перевареної їжі в тонкому кишечнику, підтримує опірність до простудних захворювань верхніх дихальних шляхів.
Вітамін В6 відіграє значну роль в обміні речовин, сприяє нормальному функціонуванню нервової системи. Бере участь у травленні: соляна кислота шлункового соку утворюється тільки в присутності цього вітаміну.
Вітамін В9 бере участь в процесі кровотворення, а також в біосинтезі нуклеїнових кислот, незамінний для росту організму, відтворення клітин тіла, регенерації тканин, загоєння швів і ран.
Вітамін В12 необхідний для дозрівання червоних кров'яних тілець, забезпечує здоров'я нервової системи, покращує концентрацію уваги, пам'ять, рівновагу.
Вітамін D3 регулює метаболізм кальцію в організмі, бере активну участь у діяльності імунної системи.
Біотин (Н) необхідний для нормального обміну жирів і білка. Дуже важливий для стану шкіри і волосся.
Залізо - найважливіший мікроелемент, складова частина багатьох систем організму. Бере участь в утворенні гемоглобіну, транспортуючому кисень до тканин, входить до складу декількох ферментних систем і міоглобіну - м'язового гемоглобіну, який забезпечує додаткове паливо для м'язів під час сильного фізичного напруження.
Йод необхідний для синтезу гормонів щитовидної залози, які регулюють реакції обміну речовин в організмі. Йод сприяє правильному росту і розвитку організму, запобігає надлишок ваги, покращує розумову працездатність, забезпечує здоров'я шкіри волосся і зубів.
Харчова цінність 1 склянки напою: | % рекомендованої добової потреби * | |
Вуглеводи | 13,05 г | |
Вітамін С | 90 мг | 100 |
Вітамін РР | 10 мг | 50 |
Залізо | 4 мг | 40 |
Вітамін Е | 5 мг | 30 |
Д-пантотенат кальцію(В5) | 4 мг | 80 |
Вітамін А | 0,7 мг | 70 |
Вітамін В1 | 1 мг | 60 |
Вітамін В6 | 1 мг | 50 |
Вітамін В2 | 0,8 мг | 40 |
Фолієва кислота (В9) | 0,3 мг | 75 |
Біотин (Н) | 0,1 мг | 100 |
Йод | 30 мкг | 20 |
Вітамін Д3 | 5 мкг | 100 |
Вітамін В12 | 2 мкг | 67 |
Енергетична цінність | 49,8 ккал | |
* Для дорослої людини в день згідно МР 2.3.1.1915-04 |
Спосіб приготування: 15 г грануляту (3 чайні ложки) розчиняють у склянці гарячої води (96-98 ° С). Інтенсивність смаку і густина залежать від кількості доданої води.
Кисіль Брусниця-Журавлина містить вітаміни, ягоди, органічні кислоти та екстракти, які надають фізіологічно сприятливу дію на сечостатеву систему, мають виражену загальнозміцнюючу і протизапальну дію. Рекомендується як загальнозміцнюючий і профілактичний продукт при запальних захворюванях сечостатевої системи.
Брусниця здавна використовується в народній медицині як дезинфікуючий, сечогінний і жовчогінний засіб, чим зобов'язана змістом значної кількості активної речовини арбутина.
Журавлина має виражені сечогінні і протимікробні властивості. Завдяки високому вмісту вітаміну С журавлина ефективна при простудних захворюваннях.
Спориш містить широкий спектр біологічно активних речовин, за рахунок чого має багатосторонню дію. Одна з них полягає у виведенні з організму надлишку натрію і хлору, зниженні артеріального тиску. Інша корисна властивість цієї трави полягає у перешкоджанні утворенню сечових каменів. Активні речовини горця пташиного володіють антимікробними, протизапальними і в'яжучими властивостями.
Вітамін С сприяє збільшенню міцності стінок судин, забезпечуючи їх захист від проникнення вірусів і бактерій.
Вітамін А підвищує опірність інфекціям.
Вітамін D3 бере активну участь у діяльності імунної системи, підсилює захист від інфекцій.
Харчова цінність 1 склянки напою: | % рекомендованої добової потреби * | |
Вуглеводи | 13,68 г | |
Органічні кислоти | 0,17 г | |
Вітамін С | 21 мг | 30 |
Вітамін А | 0,5 мг | 30 |
Вітамін Д3 | 2,5 мкг | 30 |
Енергетична цінність | 54,58 ккал | |
* Для дорослої людини в день згідно МР 2.3.1.1915-04 |
Корисний людям всіх вікових груп, дітям (з 3-х років), вагітним, годуючим мамам, для відновлення сил після хвороби і операцій.
Спосіб приготування: 15 г грануляту (3 чайні ложки) розчиняють у склянці гарячої води (96-98С). Інтенсивність смаку і густина залежать від кількості доданої води.
Протипоказання: не рекомендується хворим на фенілкетонурію Термін придатності 1 рік з дня виготовлення. Зберігати при кімнатній температурі в сухому місці.
Отзывы
Заполните форму и наш менеджер
свяжется с вами
Телефон для связи
Настоящая Политика конфиденциальности регулирует порядок обработки и использования персональных и иных данных сотрудником АртЛайф (сайт: https://artlife.com.ua/), ответственным за Персональные данные пользователей, далее — Оператор.
Передавая Оператору персональные и иные данные посредством Сайта, Пользователь подтверждает свое согласие на использование указанных данных на условиях, изложенных в настоящей Политике конфиденциальности.
Если Пользователь не согласен с условиями настоящей Политики конфиденциальности, он обязан прекратить использование Сайта.
Безусловным акцептом настоящей Политики конфиденциальности является начало использования Сайта Пользователем.
Контактный Email: artlifekiev.ua@gmail.com.
Заполните форму и наш менеджер
свяжется с вами
Телефон для связи
Leave a Reply